top of page
DSC00310.jpg
DSC09331-bewerkt-2.jpg

Over mij

Mijn passie voor het vertellen van verhalen via foto en film ontstond tijdens mijn studententijd (ik ben inmiddels afgestudeerd jurist in het intellectuele eigendomsrecht). Samen met een vriend, maar ook alleen, besloot ik om zoveel mogelijk mooie reizen te maken om op de tofste locaties te filmen en te fotograferen. Zo bracht mijn passie voor reizen mij in 2018 naar de prachtige Gold Coast in Australië om daar voor zes maanden media recht en fotografie te studeren (een aparte combinatie, maar daar kon het allemaal). 

Deze ervaring heeft me zoveel gebracht en de drang om verhalen te maken en herinneringen vast te leggen werd hierdoor alleen maar versterkt.

Tot nu toe heb ik de wildernis van IJsland getrotseerd, mezelf langs de Europese kustlijnen begeven en de adembenemende natuur van Australië, Bali en het Midden-Oosten mogen vastleggen. Stuk voor stuk ervaringen waarvan ik de lessen met me mee draag in mijn huidige foto- en filmavontuur.

Pas later werd ik gevraagd om een keer een bruiloft te fotograferen. Met nul ervaring, maar met groot enthousiasme, ging ik er vol voor. Het bleek de perfecte combinatie tussen alles waar ik van houd: mooie verhalen van bruidsparen, echte, pure momenten en natuurlijk prachtig gedecoreerde locaties.

Sindsdien leg ik me volledig toe op bruiloften. Ik vind het elke keer weer een eer om erbij te mogen zijn op zo'n bijzondere dag en het is echt mooi om mensen van zo dichtbij mee te maken. Dat je de herinneringen aan de belangrijkste dag uit iemands leven tastbaar kunt maken door middel van foto en film, blijft magisch.

BB_Foto%26video_LOGO_wit_vierkant_edited.png
bottom of page